zaba1978 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Witam mam taki problem chcialem zainstalowac nowe catalyst 4.7 ale w trakcje instalacji pojawil sie niebieski ekran na monitorze i reset kompa.Probowalem z omegami i starszymi wersjami sterownikow do radka i to samo.Pierwszy raz mam taki przypadek aby podczas instalacji sterownikow pojawial sie niebieski ekran i reset.Po prostu nie moge zainstalowac sterownikow do mojej karty!!!!!!!!!!!Co jest grane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Chieftec 360W (HPC-360-302DF) wystarczajacy moim zdaniem,ale jak juz pisalem wczesniej bylo wszystko w porzadku, dzisiaj pierwszy raz taki mam przypadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A na starych sterach normalnie chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 To Tobie mowie ze stare stery tez nie moge zainstalowac,musialem zrobic przywracanie systemu i jest ok,ale po przywracaniu systemu jak znowu odinstaluje catalyst 4.6 i chce zainstalowac ponownie na nowo obojetnie jakie sterowniki to jest objaw z tym niebieskim ekranem i nastepuje reset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 wyczyc stare stery Driver Cleanerem , powinno pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Dzieki pomoglo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...