sts Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jak w temacie, tylko niewiem jak sie tu zdjecia wkleja do posta, to wżuciłem je na upload mi znany. http://dvb-upload.com/index.php?action=dow...nload&pid=12174 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 no przeciez to zalezy od tego, jakie masz wymagania. to jest kingston CL3 na Moselach, jak dla mnie za slaby, bo nie pojdzie na timingach 2-2-2. ale dla zdecysowanej wiekszosci ludzi swietny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 no przeciez to zalezy od tego, jakie masz wymagania. to jest kingston CL3 na Moselach, jak dla mnie za slaby, bo nie pojdzie na timingach 2-2-2. ale dla zdecysowanej wiekszosci ludzi swietny a Ty jakie masz pamiatki :?: ladny sig i ladne timingi przy ladnym MHz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...