pjotrek Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 witam mam r9600pro z wyjsciem tv i podlaczam sobie tv, chodzi dobrze, wlaczam nakladke video to film idzie ladnie w tv, tylko napisy wyswietlaja sie na kompie owszem, jak wlacze zeby pokazywalo to samo na tv i monitorze to jest ok, ale chodzi mi o to zeby na monitorze byl pulpit, a na tv nakladka z napisami czy mozna cos na to poradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 to samo mam daj tv na podstawowy a monitor na klona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjotrek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 juz sobie poradzilem, sciagnalem BSPlayer, on ma taka opcje zeby napisy byly na tv jako nakladka razem z filmem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...