<SmILek> Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27906720 kto mi cos powie o tym modelu ?? i bo sie przymierzyc mojego CRS 300W activ PCF na to i nie wiem czy nie zmienie na praktycznie to samo.. obecnie nie moge procka podkrecic bo sie zasiłka wyłacza ale napięcie bardzo dobre trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 up :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ja do niedawna jechalem na SS-300FS (ale zdechl) i co moge powiedziec - zajebiscie cichy - najcichszy zasilacz jaki mialem (teraz mam TAGANa 380 i jest minimalnie glosniejszy) musialbys sie upwenic ze przy tym zasialczu nikt nie grzebal bo moze nie byc tak cichy jak fabryczny - od pewnego czasu swirowaly napiecia - wiec jak kupujsz uzywanca to najpierw go stestuj przy jakims duzym obciazeniu bo moze byc roznie - cena podejzana - pewnie zasilacze "regenerowane" bo normalnie nowki w Germanii stoja jak inne zasilacze klasy sredniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 a podasz mi jaki amperomiaz miał twoj model bo te z allgegro to wersja GS i nie wiem czy to jakas powazna roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Rozkręcałem jednego seasonica 300, ale bez pfc. Powiem, że bardzo fajny zasilacz jak za tę cenę. Teraz napędza konfiga kolesia (2000+ , wdc400jb, 128ddr,cdrw, gf4mx i inne). Może niezbyt prądożerny konfig ale wszystko stabilne. W środku fajne radiatorki ma i ogólnie dobrzed wykonany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...