Skocz do zawartości
<SmILek>

Seasonic 300W SS-300GS aktive PCF za 24 blachy

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27906720

kto mi cos powie o tym modelu ?? i bo sie przymierzyc mojego CRS 300W activ PCF na to i nie wiem czy nie zmienie na praktycznie to samo.. obecnie nie moge procka podkrecic bo sie zasiłka wyłacza ale napięcie bardzo dobre trzyma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja do niedawna jechalem na SS-300FS (ale zdechl) i co moge powiedziec

- zajebiscie cichy - najcichszy zasilacz jaki mialem (teraz mam TAGANa 380 i jest minimalnie glosniejszy) musialbys sie upwenic ze przy tym zasialczu nikt nie grzebal bo moze nie byc tak cichy jak fabryczny

- od pewnego czasu swirowaly napiecia - wiec jak kupujsz uzywanca to najpierw go stestuj przy jakims duzym obciazeniu bo moze byc roznie

- cena podejzana - pewnie zasilacze "regenerowane" bo normalnie nowki w Germanii stoja jak inne zasilacze klasy sredniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozkręcałem jednego seasonica 300, ale bez pfc. Powiem, że bardzo fajny zasilacz jak za tę cenę. Teraz napędza konfiga kolesia (2000+ , wdc400jb, 128ddr,cdrw, gf4mx i inne). Może niezbyt prądożerny konfig ale wszystko stabilne. W środku fajne radiatorki ma i ogólnie dobrzed wykonany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi