|Micro| Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Hejka To co w temacie - co myślicie o Logitech 5300 ? No i jaką kartę muzyczną byście polecali abym mógł w pełni wykorzystać taki zestawik ;) POzdro :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a moze wzmak + kolumny ? tyle jest o tym juz tematow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 hmmm, za 1000 zeta to ja bym radzil tak jak wunat czyli np kupic na allegro jakis wzmacniacz ( diora, unitra itp ... ) za kolo 150 200 zeta, do tego jakies kolumny za 200, za reszte mozesz sobie kupuic jakas fajna karte muzyczna, i zapewniam ze dzwiek bedzie zadawalajacy. Sam jade na podobnym zestawiku i jestem w 100% zadowlony ( nie zamienilbym go na zadne 5.1 ) pozdrawioam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ja bym brał te 5300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 jakiej muzyki sluchasz ? |Micro| ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a Różnej - pop,gothick metal, rock,hardrock i wiele inych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 heh , znowu to samo :? :lol: nie lepiej qpic takie coś za 200 zeta???? http://allegro.pl/show_item.php?item=27683452 (wczoraj je wygrałem dzis je odbieram) http://allegro.pl/show_item.php?item=27636946 mam to i napędza teraz kolumny z membraną 30 cm i jest bardzo ale to bardzo głośno i ładnie) i taki zestaw wychodzi 200 zeta i zagra o wiele lepiej od tych creatiwów , ligitechów itp. chyba że masz 2400 zeta na logitecha tego najlepszego chyba :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a powiesz mi gdzie jest postawie :/ - liczy się tez miejsce - może ten subwoofer od logitecha też jest duży ale bez porównania do tych kolumn :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ja tez sie zastanawiam nad jakims zestawem glosnikow... mysle nad logitech z-640 raz mialem i spaliły sie... oddali mi pieniadze teraz mam okolo 400zl i nie wiem co by kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 GENIUS SW-5.1 Home Theater !! Zostawia większość głośników w tyle !! Jedynie Logitech i Creative za ~1500zł może im dorównać. Subwoofer ma atomowe pieprznięcie a jednocześnie bardzo dobrą kontrolę, do rocka w sam raz. Jakbyś je chciał to zapraszam na priv ;) UPDATE - tu masz reckę http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=497...ht=genius+sw5+1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Witam! |Micro| jak chcesz miec dobry zestaw za 899pln to bierz te Logitechi. Sam ostatnio je nabylem. Przesiadlem sie z SoundWorks FPS1600. Roznice w mocy slychac oraz czuc :D Zestaw jest niczego sobie - wazy 17,8kg (w pudle prawie 20kg). Uzywam ich z SS, ale pelnie mozliwosci pokaze dopiero z Audigy2 (w koncu jezeli maja THX, to dzwiekowka tez powinna go miec ;) ). Jednym slowem polecam :) Cena 899pln w www.esc.pl BTW do testowania polecam Moguai - U know Y, albo Ultimate Subwoofer Test od THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 NO właśnie przy kupnie tych logitechów zamierzałem sobie kupić audigy2 ;) _____________________________________________________ Po przeczytaniu tej 'recenzji' głośników genius poważnie się zastanawiam nad nimi - nie wiecie gdzie je można dostać ? Licze na wasze subestie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 kup od Kwietnia. A i nie bardzo rozumiem dlaczego sie tak podniecacie tym THX :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 THX to głupi znaczek i tylko tyle. Jak chcesz to nakleje go na Geniusy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 liczy się certyfikat a nie nalepka :) zastanawiam się bo mam w tej chwili logitech z680 (najwyzszy model) grają bardzo dobrze.Do tego mam abita an7 na której jest soundstorm i zastanawiam się czy audigy2 dalo by jakąs wyraźną różnicę w dźwięku. Czy jest ona warta na tyle zeby wydawać 500zł. (mysle juz o tej karcie 7.1:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 No offence Kwiecień i wunat, ale czy kiedykolwiek slyszeliscie te glosniki? (biorac pod uwage ich rozmiary mysle, ze nie ma lepszych w tym przedziale cenowym). Nie kazdy ma wielka chate zeby sobie wielkie klocki do pokoju wstawic...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Wystarczy mi to że są z plastiku. A ty słyszałeś kiedykolwiek Geniusy które wcale takie duże nie są ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 nie no ok kazdy ma to co lubi. pytam sie tylko czy male monitorki sa faktycznie za duze (nie wydaje mi sie) i dlaczego tak wielbia ten znaczek THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A miał ktoś styczność z tymi ganiusami i Logitechami z5300 naraz - chodzi mi tu o obiektywne porównanie ;) A może Creative MegaWorksTM 5.1 THX 550 retail ? Co o nich myślicie ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A miał !! Ten od ktorego je kupiłem (sprzedaje i te i te :) )!! Tylko nie z tymi ale z tym najlepszym modelem. I mówił że niewiele im ustępują !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Hmm - ale jak to możliwe - np subwoofer logitecha z5300 ma moc 100W a ten genius 'tylko' 45 :> Więc - który z tych 3 Modeli 3 różnych firm byście wybrali ?? I Kwieceń - jaki nick miał ten ziomek u którego ty kupowałeś te Geniusy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ja bym brał pomiędzy megaworksami 550thx a logitech5300thx pierwsze głosniej grają i są troszkę droższe natomiast logitechy są nowsze i tańsze i troszkę ciszej grają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Jaja na całego. Głośniki sprzedałem w... 10 minut !! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28058924 Tannoy M1 + Denon PMA-250 się szykuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 przepraszam za odkopanie tematu no ale też mam dylemat ponieważ chciałbym se sprawić zestaw głośników do 1000zł a Cretive Inspire 5.1 już mi nie wystarczają...no więc tak: interesuje mnie zestaw 2.1 czyli dwie kolumny + subwoofer wzmacniacza nie mam dlatego nie wiem czy dokupić osobno czy kupić woofera aktywnego :roll: chciałbym mieć mocny zestaw co by można niezłe disco party odstawić no i oczywiście mocne bassy co by je można pod stopami czuć 8) prosze o wyrozumiałość ponieważ jestem zielony w tym temacie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 polecam logitechy 2.1 thx albo megaworksy 2.1thx (jesli chodzi o komputerowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...