sharki9 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 dlaczego jak wlanczam tryb AGPx2 to wszystko mi chodzi normalnie a jak przelanczam na AGPx4 to wieszaja mi sie wszystkie gry no moze nie wszystkie bo herosi chodza :) ale np unreal turnament juz sie wiesza mam najnowsze sterowniki via 4in1 plyta to abit vh6 a karta to diamond viper v770 ultra jak ktos zna odpowiedz to bylbym wdzieczny za maila 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Zobacz czy na tej karcie Diamond Viper nie ma takiej zworki do przełączania trybu AGP. Domyślnie zworka była zawsze ustawiana na AGPx2 bo wtedy nie było jeszcze płyt głównych z AGPx4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 sa 4 jumperki i sa przestawione na AGPx4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Sprawdź w BIOSie z różnymi rozmiarami AGP Aperature Size. U mnie działało dopiero jak zmieniłem na 16MB. AGP Aperature Size jest w Chipset Features Setup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 inna sprawa, że to żadna różnica czy AGP 2 czy 4x. A już na pewno z taką starą kartą graficzną. IMHO możesz spokojnie ustawić AGP2x i tak grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 A ja miałem problemy z Radeonem 8500 przez VIA 4in1.Po zainstalowaniu wersji z końcówką 38 zaczeło wszystko normalnie chodzić. Na najnowszych miałem coś koło 4500pkt w 3DMark2001SE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...