Drag1 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 czy wlasnie jestem na kupnie nowego chlodzenia bo to moje jest glosne i malo wydajne :/ mysle nad zalmankiem 7000 al lub alcu lub nowymi collerkami pentagrama ktore podobnie wygladaja ofkorz model CU z wentylem 80 lub 92 tylko nie mam pojecia czy cos z tego wejdzie i sie utrzyma pomozcie plis plyta to abit KV7 jak w temacie powiedzcie co mam zrobic bye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darro Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Pentagram nbapenwo wejdzie bo on nie ma takich wymagan jak zalman, 80cu jest lepsze od 92cu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 a czy przypadkiem koszyk nie bedzie tam zawadzal o jeden kondensator po prawiej stronie socketa bo znajduje sie on dokladnie na lini zaczepu w odleglosci jakies 1.5 cm od prawej gorniej czesci socketu ?? Prosze o odpowiedz bo musze pilnie wymienic chlodzenie.. a nie wiem na jakie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Czesc no wiec zamontowalem 80 cu doslownie przedwczoraj i niestety twoje spostrzezenia sa trafne co do zapinki to ja musialem ja opilowac lekko gdyz jest tak zrobiona ze wlasnie zaczepia o jeden kondensator co ciekawe jak juz sie zalozy to wychodzi na to ze nie trzeba bylo tego robic natomiast drugi problem jest to ze nie mozna podpiadc zasilania plyty glownej bo jest tak zrobione ze zaczepia o finy pentagram ja je po prostu troche odgialem i juz ogolnie jestem zadowolony ale z montazem na tej plycie jest troche zachodu ( a podobno jest ze wszytskimi plytami kopatybilny) potem nie zdejmowalem zeby zobaczyc czy nic nie ukruszylem podczas tego zabiegu ;) dodam ze do takich czynnosci to ja sie nie nadaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Czesc no wiec zamontowalem 80 cu doslownie przedwczoraj i niestety twoje spostrzezenia sa trafne co do zapinki to ja musialem ja opilowac lekko gdyz jest tak zrobiona ze wlasnie zaczepia o jeden kondensator co ciekawe jak juz sie zalozy to wychodzi na to ze nie trzeba bylo tego robic natomiast drugi problem jest to ze nie mozna podpiadc zasilania plyty glownej bo jest tak zrobione ze zaczepia o finy pentagram ja je po prostu troche odgialem i juz ogolnie jestem zadowolony ale z montazem na tej plycie jest troche zachodu ( a podobno jest ze wszytskimi plytami kopatybilny) potem nie zdejmowalem zeby zobaczyc czy nic nie ukruszylem podczas tego zabiegu ;) dodam ze do takich czynnosci to ja sie nie nadaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 a jak temperaturki bo nie wiem czy brac qc-80cu czy qc-92cu;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Jesli wentylatorki na radiatorze tych coolerow maja taki sam przeplyw powietrza, to zobacz czy radiator jest wiekszy u 92cu czy 80cu i wybierz ten wiekszy, (material tez porownaj). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toczki Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Zalman 7000A wchodiz na kv7 na 100% Mam takiego pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 No i jest lepszy :) Rozglądaj sie za wersją 7000B, chętnie przeczytam jakąś mini-recenzję tego nowego produktu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...