dr_Misiek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 witam! tak jak w temacie mam okazje qpic BATRONA 2500XP+ oznaczenia procesora to: AXDA2500DKV4D Z318147281274 AQXEA 0332SPMW czy jest to dobry sprzęt do podkręcania?? prosze o szybka odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 dobry.. każdy barton 2500 (prawie) jest dobry do kręcenia.. ale zapamiętaj, najlepsze są MOBILE... Ten jest typu DESKTOP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 czy 290zl za takie cudo wraz z jakims wentylatorem to duzo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 oplaca sie za te pieniadze i jeszcze do tego mnoznik odblokowany ja mialm kiedys bartka AQXEA i smigal max na 2500MHz i max FSB 255 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 z tych oznaczeń wyczytałes ze ten BATRON ma odblokowany mnożnik i nadaje sie do krecenia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 AQXEA 0332SPMW te cyferki to tydzien produkcji, egzemplarze sprzed 39 tygodnia mają odblokowany mnożnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Poczytaj FAQ!!! A procki ponizej 40 albo 39 tygodnia sa odblokowane a to jest ukryte tu AQXEA 0332SPMW. Cyfry 0332 oznaczaja rok (2003) i tydzien produkcji). Mysle ze to zaj........... pomysl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 z tych oznaczeń wyczytałes ze ten BATRON ma odblokowany mnożnik i nadaje sie do krecenia ?? 0332SPMW po tym rozpoznasz czy ma odblokowany mnoznik rok 20003 32 tydzien od 39 byly juz blokowane :D na bank jest odblokowny a to jest duzy + teraz nie kupisz bartka z odblokowanym mnoznikiem chyba ze to bedzie wersaj mobile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 3 gosci uświadomiło jednego typa.. LoL:) w sumie ma potrojone:) Teraz ja ;p Mnożnik odblokowany, raj dla OC maniaków ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 tak się składa że nie każdy zna na pamięć jaka seria co oznacza, a to że odblokowany mnożnik to ray to wiem mam własnie takiego ATHLONIA (jak w podpisie) jest własnie na sprzedaż :D i dzieki chlopaki naprawde super szybka i super dokładna odpowiedź jest szansa w takim razie że cos z tego procka wycisne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 tu nie czeba nic znać na pamieć, po prostu procki sprezd 39 tygodnia odblokowane a po zablokowane, co tu jest do pamiętania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 tu nie czeba nic znać na pamieć, po prostu procki sprezd 39 tygodnia odblokowane a po zablokowane, co tu jest do pamiętania ? oki powiem inaczej nie znam się na tych oznaczeniach dlatego poprosiłem Was o pomoc :) jeśli chodzi o podkręcanie to jest troszke lepiej nie jestem jakimś ekspertem ale coś tam słyszałem i próbowałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...