-=agent=- Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Ściągnąłem chwile temu SpeedFana zainstalowałem i pokazuje mi niewiarygodne temperaturki.... TEMP 1 to -48st :D:D:D:P a tam jakiś śmieszny wentylatorek żadne WC czy FC Na tym kompie mam Celka 633 :o TO NIE JEST ŚCIEMA!! Przedstawiam REAL Screeny Jakim cudem takie wyniki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 chłodzisz freonem? :lol: widocznie program nie jest do końca kompatybilny z Twoją płytą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Takie dziwne odczyty zdarzają się, jeżeli np. do płyty głównej nie jest podłączony dodatkowy czujnik temperatury (taki na kabelku, który można sobie przyklejć tam gdzie potrzeba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Żadnym Freonem :P Zwykły bylejaki wentylatorek :D:D:D:D:D:P Rozumiem jak by miał +48 stopni to by było OK :P a tu jest na opak jak by czujnik był źle podłączony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 - 48 bo nie masz tego czujnika :P pokazuje wtedy wlasnie takie bajery jak -48 -123- 357 itd... uzuj opcji configure i wylacz ta temperature Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Czyli zonk :P Nie dowiem się jaka mam temp na procu w czasie pracy :-/ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 najprawdopodobniej to bedzie temp 2 ale lepiej jak sam to sprawdzisz 1) zapusc prime(albo inny tego typu program) i ta tamp ktora najszybciej bedzie rzosla to jest CPU 2) zrob resa kompa wejdz do biosu i zobacz jaka tam masz temp najblizsza temu w speed fanie to CPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 No to raczej zrobię jazde na Prime95 :P bo restarta temu kompowi nie mogę za bardzo :P Ide walczyć z Prime :P EDIT! : Prime 95 Torture Test po 10 minutach Temp2: 45stopni C Temp: 45stopni C Obie temperaturki zasuwają tak samo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...