860lacov Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Jak wybieram w nero audio cd to wyskakuje mi napis "Could not find nero plugin menager, please reinstall nero" Wiem co to oznacza i co należy zrobić, ale nie wiem dlaczego się tak stało, wszystko dzaiłało normalnie aż tu mewnego dnia kupa. Dziwne jest to że kumpel miał w tym samym czasie identyczny problem(z tym że ja używam nero 5 a on 6) Co mogło być tego przyczyną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 hmm...jest sens się nad tym zastanawiać ?? Re-install Nero i po sprawie ;) Szkoda czasu na szukanie przyczyn... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Sęk w tym że używam ghost'a i nie wiem czy po reinstallacji będzie działało(nero mam na oddzielnej partycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...