Marcin_gps Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Cze Mam zamiar w przyszlym tygodniu zakupic CD-RW LiteOn 40125S wersje BOX Moje pytanko brzmi tak: Czy znacie jakies dobre sklepy internetowe, gdzie to cos bedzie najtansze?? A przy okazji, jaka jest wasza opinia o sklepach internetowych?? Bo ja jeszcze nic tak nie kupowalem (chodzi mi o czas dojscia przesylki itp) Z gory THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 www.komputronik.pl a czas dostawy zalezy jaka wybierzesz przesylke.w 4 max czekalem 4 dni a paczke dostalem od Poczty Polskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Cze Mam zamiar w przyszlym tygodniu zakupic CD-RW LiteOn 40125S wersje BOX Moje pytanko brzmi tak: Czy znacie jakies dobre sklepy internetowe, gdzie to cos bedzie najtansze?? A przy okazji, jaka jest wasza opinia o sklepach internetowych?? Bo ja jeszcze nic tak nie kupowalem (chodzi mi o czas dojscia przesylki itp) Z gory THX A nie lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> LiteOn 40125W??? Ma o wiele lepszy zapis a nie jest drozsza od modelu z S na koncu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 moze wezme 40125W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 a w Komputrtoniku przesylka jest gratis??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 wg mnie nigdy nie ma czegos gratis ...................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 a w Komputrtoniku przesylka jest gratis??? Nie, przesylke ty oplacasz Dal ci ktos kiedys co za darmo ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 ...Dal ci ktos kiedys co za darmo ? :lol:jak nie jak tak - kilka razy dostalem "po twarzy" za darmo 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 ...Dal ci ktos kiedys co za darmo ? :lol:jak nie jak tak - kilka razy dostalem "po twarzy" za darmo 8O :lol: Hehehehe..................... Mialem na mysli korzysci materialne benek "Masaz" twarzyczki raczej ciezko do nich zaliczyc (chyba ze ktos to lubi, sa tacy ponoc :mrgreen: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 wg mnie nigdy nie ma czegos gratis ...................... ja ostatnio dostalem calkiem ladny skraplacz (30x24cm) calkiem za darmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 ...Dal ci ktos kiedys co za darmo ? :lol:jak nie jak tak - kilka razy dostalem "po twarzy" za darmo 8O :lol: Hehehehe..................... Mialem na mysli korzysci materialne benek "Masaz" twarzyczki raczej ciezko do nich zaliczyc (chyba ze ktos to lubi, sa tacy ponoc :mrgreen: ) Za wpi.... też czeba czasem zapłacić. Vide: Dirty Harry, starring Clint Eastwood. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 ...Dal ci ktos kiedys co za darmo ? :lol:jak nie jak tak - kilka razy dostalem "po twarzy" za darmo 8O :lol: Hehehehe..................... Mialem na mysli korzysci materialne benek "Masaz" twarzyczki raczej ciezko do nich zaliczyc (chyba ze ktos to lubi, sa tacy ponoc :mrgreen: ) Za wpi.... też czeba czasem zapłacić. Vide: Dirty Harry, starring Clint Eastwood. Dokladnie ! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...