fllanker Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 witam mam pytanie najlepiej do uzytkownikow tego monitora otoz od jakiegos czasu a przynajmniej tak mi sie wydaje (albo wczesniej nie zwrocilem na to uwagi) po jakims czasie od wlonczenia jakies 10 - 15 min jak jzu sie nagrzeje to poajwia sie jakies dziwne "pykniecie" taki niezbyt glosny trzask czy to normalne, a moze cos zaczyna sie dziac ,a byc moze poprostu tak ma byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Nie powinno tak być. Mam jako drugi monitor tego Samsunga i nic takiego w nim nie strzela. Nie jestem ekspertem w dziedzinie wew. budowy monitorów, ale może trafopowielacz lubi sobie strzelić a to już niezły problem. Jeżeli siądzie to wymiana "trafo" kosztuje około 180 - 200 zł. Oczywiście mogę się mylić, że to trafopowielacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 hmmm ale nic poza tym sie nie dzieje ani z obrazem nia tp wszystko smiga jak nalezy tylko jak sie nagrzeje to jest takie pykniecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...