shadow32 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 czy ktos zna jakis link do polskiej strony albo posiada informacje na temat odblokowywania mnożnika w bartonie 2500+ aqyfa ? szukalem i nic nie znalazlem a wiem ze sie da wiec plis o jakiegos manuala lub poradnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 przede wszystkim podaj z jakiego tygodnia prod. ten procek od 0339 wszystkie zablokowane bez możliwości odbl. a jeszcze jedno to temat 1000 razy przerabiany jest szukajka i czytać to cie już nauczyli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow32 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 cos mi sie wydaje ze na pewnej stronce (adresu niepamietam) pisalo ze kazdy procek po 39 tygodniu da sie odblokowac wczoraj spedzilem 3 godz na szukadle i nic jak cos bylo to jakies bzdury nie na temat postu. jezeli juz to bylo 1000 razy to daj mi linka chociaz do jednego posta z informacja ktorej szukam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Proca po 39 tygodniu 2003r odblokować się nie da!!!! Można tylko przerobić na mobila i jeśli płyta pozwoli wykorzystać technologię Power Now! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ja proponowalbym sprzedac tego bartka i kupic mobila! o ile masz kase:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...