Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 szukam dobrego monitora CRT 19 cali w cenie około 1000zł? czy są na forum zorientowane w temacie które mogły by mi polecić jakieś modele ? co brać pod uwagę przy zakupie? ps: czy są może 19' a mniejszej "głębokości", tzn: o skróconym tyle ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 powiem ci ze za 1000 to ciezko znalezc crt 19" z dobrym kineskopem. za okolo 1200 jest juz w czym wybierac.Kolo 1200 polecam Nec FE991SB. Sam mam takiego.Kineskop Diamondtron, parametry jak dla mnie wystarczajace, obraz ostry, soczysty, dokladne ustawianie geometrii za pomoca NaviSet, super bright modes.Uzywam okolo 4 miechow i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Ja polecam tego co mam w podpisie Nec Fe990, naprawde dobry monitorek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ja polecam lg flatron albo samsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł@p@ Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ja polecam taki monitorek. bardzo fajny... LG 19" F900-B http://simmtech.pl/index.php?m=item&id=2017 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgadzam sie z przedmowca Tilt Nec fe 991 sb jest wypas No i te mody( rozjasnianie obrazu w grach czy filmie dvd/divx) jest wypas. Soczyste kolory, znakomity kontrast Tilt...jakiej rozdzialy uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 polecam to samo co Blue LG Flatron lub Samsunga ... ... LG wygodniej przelacza sie miedzy D-sub/BNC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 A ja polecam AOC 9Klr+. 8) Cena nie przekracza 900 PLN. Parametry ma jak te moitorki za 1200 PLN. Może ma mniej funkcji ale to naprawdę dobry monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Osobiście odradzam Lg, szczegulnie te nowe są bardzo słabe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 LG Flatrony sa bdb cena ok 1050zł LG Flatron F900B ten model nic tylko brac ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Za 1180zł kupiłem Nec'a FE991SB. Monitor SUPER !! Geometria IDEALNA, obraz bardzo ostry, kolory soczyste, bardzo dobre parametry. No i ten tryb Super Bright... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 a co sądzice o monitorach IIYAMA, wczoraj byłem na giełdzie i mają naprawde niezłe ceny na ich 19', tylko ze dają tylko 1 rok gwarancie (podobno dlatego że wycofują się z CRT). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ja polecam samsunga cos z syncMaster-ów ja mam 900IFT ale nie ma ich juz chyba w sprzedazy chyba ze na allegro ... monitor z lini profesjonalnych wiec kolorki parametry wypas ... poszukaj w samsungach naprawde robia dobre monitorki http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=2415 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirectC Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 "]powiem ci ze za 1000 to ciezko znalezc crt 19" z dobrym kineskopem. za okolo 1200 jest juz w czym wybierac.Kolo 1200 polecam Nec FE991SB. Sam mam takiego.Kineskop Diamondtron, parametry jak dla mnie wystarczajace, obraz ostry, soczysty, dokladne ustawianie geometrii za pomoca NaviSet, super bright modes.Uzywam okolo 4 miechow i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam dokładnie fajna sztuka, tez mam takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 a gdzie najtaniej można kupić taki monitorek ? dajcie jakiś namiary ? bo ja najtaniej znalałem za 1170 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Jak jesteś z okolic Krakowa to tu http://www.radiotonalwernia.com/ mają tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Tilt...jakiej rozdzialy uzywasz? 1280x1024 85hz przez pewien czas jechalem na 1152x864 100hz ale dla mnie roznica miedzy 85 a 100hz jest niewielka w stosunku do wielkosci pulpitu przy 1280x1024 :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ale w tym sklepiku którego link daliści jest nędzny wybór a na allegro nie ma tych modeli :-(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Czy ma kto 19 NECa 991sb ? i mógłby mi powiedzieć czy przy wysokich rozdzielczociach występujš braki w ostroci i rozmazywaniu textu ?? Ma kto może 19 IIYAME MM904UT i mógby mi co więcej powiedzieć o tym monitorze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Czy ma kto 19 NECa 991sb ? i mógłby mi powiedzieć czy przy wysokich rozdzielczociach występujš braki w ostroci i rozmazywaniu textu ??... :x TAK WYSTEPUJE niezaleznie od karty graficznej (nawet na MATROX'ach) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=794...ight=nec#794966 ogolnie moze i tego nie widac ale jak postawisz obok sprawny monitor to od razu widac :? obecnie CRT to przeszlosc - jak potrzebujesz dobrego monitora CRT to szukaj uzywanego EIZO, LaCie, Silicon Graphics itp byle by mial zlacza BNC PS napisz pod jaka grafike chcesz to podlaczyc - bo moze i tak szkoda zachodu jak jakas LowEndowa karta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 pod prolinka gf5200. przez BNC jest lepsza jakosc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...