karol-s Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 witam! cos sie stalo z moim epoxem podczas postu staje na bledzie 00 czy ktos sie z tym spotkal i co to oznacza nie mam jak tego szukac bo nie mam kompa :( aha czy plyta powedruje do serwisu i czy odesla mi nowa ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Na końcu instrukcji obsługi są opisane komunikaty postu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 tego niestety nie ma wiec pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 W instrukcji nie ma takiego bledu jak 00 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Blad 00 oznacza ze nie ma komunikacji pomiedzy mostkiem polnocnym a procesorem. Jak masz mozliwosc to podmien kosc biosu ze sprawnej plyty, wyjmij i wloz ponownie procesor. Jak to nie pomoze to plyte do serwisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Blad 00 oznacza ze nie ma komunikacji pomiedzy mostkiem polnocnym a procesorem. Jak masz mozliwosc to podmien kosc biosu ze sprawnej plyty, wyjmij i wloz ponownie procesor. Jak to nie pomoze to plyte do serwisu. buuuu..... moj wspanaily duron padl a kod 00 to prawdopodobnie uwalony procek teraz jade na pozyczonym duronie 600 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...