CrazyJohn Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Poprawcie sobie wentylację obudowy to przestaną się włączać zwiększone obroty :) bo ciepłe powietrze z wnętrza ogrzewa dodatkowo zasilacz i powoduje zwiększanie obrotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 ale tu nie o to chodzi :) moj po prostyu od czasu do czasu sobie turkocze :/ ja akurat mam bude otwarta teraz - bo mi na radku padl wentyl :D poza tym jak zamkne to mam 2 wentyle extrra i jest ok u mnie to to turkotanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 sprzedałem tego dziada i kupiłem tagana 380w jest nieporównywalnie ciszej tylko ten tagan nie wyciąga z budy ciepłego powietrza za bardzo a mam zmodowanego 9800se i się strasznie grzeje. Jak oddałem karte graficzną na gwarę to czekam już z miesiąc na płytę 3 tygodnie więc na gwarę i 2 tygodniowe czekanie nie bardzo mi pasowało.muszę sobie kupić papsta wyciągającego i będzie lepiej pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 sprzedałem tego dziada i kupiłem tagana 380w jest nieporównywalnie ciszej tylko ten tagan nie wyciąga z budy ciepłego powietrza za bardzo a mam zmodowanego 9800se i się strasznie grzeje. Jak oddałem karte graficzną na gwarę to czekam już z miesiąc na płytę 3 tygodnie więc na gwarę i 2 tygodniowe czekanie nie bardzo mi pasowało.muszę sobie kupić papsta wyciągającego i będzie lepiej pzdr a tak się domyślam że chyba noise killer się rozwalił bo jak włączałem kompa to od razu max buczenie i obroty po chwili spadały tak więc chyba coś się zwaliło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...