najtwish Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Być może taki temat już ktoś założył ale mi nie chodzi o nowy sprzęt. Potrzebuje złożyć coś kuzynce, u której cięzko z kasą a kompa potrzebuje. :) (jak u każdego w sumie) Sprzęt ten nie bedzie podrkęcany. Chciałbym poznać wasze typy na zestaw płyta + procek do 300 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 płyta - AsRock k7s8x - 136 zł cpu nie w boxsie - Duron 1600, 1800 - 180 zł cooler - Spiere WR IV - 40 zł Przynajmniej ja w marcu 2004 z takie elementy zrobiłem zestaw co w podpisie. Ceny też z marca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najtwish Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 zestaw bez coolera bo zostal mi jeden TITAN (shiterski troche ale styknie ) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 chocby kuzynka miala duzo kasy to i tak bym jej doradzal asrocka k7s8x i najtanszego durona. raz ze nowe i na gwarancji, a dwa ze zapewniajace wystarczajaca wydajnosc kazdemu kto nie potrzebuje superhiper wydajnosci (a watpie zeby kuzynka pogrywala w farcry). a jakby kuzynka miala kase to nie mieszaj jej zadnymi wymianami procka czy mobo a doradz kupienie cichej (niekoniecznie wydajnej bo do czegos takiego to i codegen starczy) zasilki, cichego chlodzenia na procek albo wiekszego dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Popieram K7S8X Duron 1800 Super stabilne i nienagannie wydajne, a w dodatku potencjał O/C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 płyta ECS K7s5a ( Cheepobios ) i ATHLON XP 1700+ - chodzi mi 100 % stabilnie od ponad roku - mam zainstalowane dwa systemy - Millenium i XP , żadnych problemów - dorzucę cooler i pastę - miedziany radiator z wiatrakiem Thermaltake ( max. temp. proca 53-54 st. ) ; wszystko za 270 zł kontakt : gg- 9540901 dziabagi@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...