Skocz do zawartości
najtwish

Zestaw procek + płyta (może być używane) do 300 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Być może taki temat już ktoś założył ale mi nie chodzi o nowy sprzęt. Potrzebuje złożyć coś kuzynce, u której cięzko z kasą a kompa potrzebuje. :) (jak u każdego w sumie) Sprzęt ten nie bedzie podrkęcany. Chciałbym poznać wasze typy na zestaw płyta + procek do 300 zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocby kuzynka miala duzo kasy to i tak bym jej doradzal asrocka k7s8x i najtanszego durona. raz ze nowe i na gwarancji, a dwa ze zapewniajace wystarczajaca wydajnosc kazdemu kto nie potrzebuje superhiper wydajnosci (a watpie zeby kuzynka pogrywala w farcry). a jakby kuzynka miala kase to nie mieszaj jej zadnymi wymianami procka czy mobo a doradz kupienie cichej (niekoniecznie wydajnej bo do czegos takiego to i codegen starczy) zasilki, cichego chlodzenia na procek albo wiekszego dysku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płyta ECS K7s5a ( Cheepobios ) i ATHLON XP 1700+ - chodzi mi 100 % stabilnie od ponad roku - mam zainstalowane dwa systemy - Millenium i XP , żadnych problemów - dorzucę cooler i pastę - miedziany radiator z wiatrakiem Thermaltake ( max. temp. proca 53-54 st. ) ; wszystko za 270 zł

kontakt : gg- 9540901

dziabagi@interia.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi