THORGAL Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Mam w koncu tego Radeona 8500 zdecydowalem sie na 250/250 bo bardziej zalezalo mi na video in i myslalem ze sobie podkrece na 275/275 na spoko a tu klops :( 1 ) Wczoraj krecilem Powerstrupem na 275/275 - artefakty 260/260 lepiej ale od nature artefakty a 255/255 to juz nie ma sensu czy on sie wogole nie kreci ? 2 ) W GTA III na GF2 MX 400 nie mialem slajdow a teraz mam i nawet patch nic nie pomaga :( 3 ) Wynik mam 5400 na sterach z plytki a po sciagnieciu nowszych ze strony ATI chyba 4.13.2002 mam 5200 :( 1 DLACZEGO ? 2 DLACZEGO ? 3 DLACZEGO ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 A jakie masz pamiatki? Prawdopodobnie 4ns wiec duzo nie podkrecisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Początkowo też miałem problemy z Radeonem od Gigabyte. Po wymuszeniu rozdzielczości 105Hz w 1152x864 w 3DMark miałem ok.4500pkt. Po ściągnieciu sterow proponowanych przez MadOnion uzyskałem ok.8500. Radzę spróbować innego programu do podkręcania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 A jakie masz pamiatki? Prawdopodobnie 4ns wiec duzo nie podkrecisz.mam 3,6 hynix :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Pocza˛tkowo tez˙ mia?em problemy z Radeonem od Gigabyte. Po wymuszeniu rozdzielczos´ci 105Hz w 1152x864 w 3DMark mia?em ok.4500pkt. Po s´cia˛gnieciu sterow proponowanych przez MadOnion uzyska?em ok.8500. Radze˛ spróbowac´ innego programu do podkre˛cania.wlasnie ... to skad wziac te stery ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 http://www.fileconnect.net/modules.php?nam...order=0&thold=0 Ja mam stąd. Co prawda jakaś beta chyba ale pracuje stabilnie . . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 http://www.fileconnect.net/modules.php?nam...r=0&thold=0 Ja mam sta˛d. Co prawda jakas´ beta chyba ale pracuje stabilnie . . . No tak ale czy to sa te referowane przez MadOnion ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Dokładnie ! link jest właśnie z tamtąd. One są do Build by ATI tzn. , że musisz je rozpakować i dopiero instalować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 A jakie masz pamiatki? Prawdopodobnie 4ns wiec duzo nie podkrecisz.mam 3,6 hynix :) Ja tez i wycusnalem 300/300. Mysle ze powinienes sie zainteresowac flashem biosu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 A jakie masz pamiatki? Prawdopodobnie 4ns wiec duzo nie podkrecisz.mam 3,6 hynix :) Ja tez i wycusnalem 300/300. Mysle ze powinienes sie zainteresowac flashem biosu :D Mam BIOS z cyferka 8 na koncu wiec chyba wyzszego nie ma a moze nie Powerstrupem go ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 To chyba obojetne jakim progsem. Jak bys mial edytor biosow to mozesz zmienjszyc timingi pamieci i wycisnac wiecej Mhz. Moge ci wyslac na priva. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Juz mialem nie wracac z tym tematem ale dzis zostawilem kompa na cala noc a nad ranem mialem cienkie pionowe pasy na calym ekranie i dopiero reset pomogl. Jak mam ustawic ta karte zeby juz nie bylo z nia niespodzianek moze przeinstalowac winde ? A moze ktos mi wysle jakies najlepsze stery bo te z MadOnion nie sa dostepne na moim firmowym smieciowym maku :( nin242@wp.pl i moze jakis krociotki opis co to za stery :) z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...