bgszef Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Witam! Potrzebuje komunikator przez ktory mozna rozmawiac z osobami z gg, ale zeby nie mozna bylo z niego wyciagnac hasla przez zaen program ! W tlenie i gg mozna bez problemu wyciagnac haslo , a moja siostra lubi czesto podemnie podszyc :(:( Z gory dzieki !! Pozdro ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 poprostu nie zapisuj hasła w programie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ja bym po prostu PRZYJ**** SIOSTRZE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 a ja bym PRZYP******** SIOSTRZE a na dodatek niezapisywał bym hasła w gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...