kawal_elementu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Witam Zauwazyłem ze na 8RDA ten chipset mniejszy (chyba mniejszy :D) ale ten bez radiatorka grzeje się bardzo, dlatego mam zamiar kupić jakis wiatraczek lub radiator, czy coś takiego wystarczy ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27956533 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 pewnie tak. To małe g. się tak normalnie grzeje. Nic strasznego ale jak Ci bardzo przeszkadza to walnij tam tego zalmana. U mnie na 8RDA3I już fabrycznie mam tam radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Dla wielu co ekstremalnie nie podkręcali sprzętu ten złoty cooler Zalmana wystarczał. Czasem montowano go na NB w Abicie nf7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 zmien tytoł topica bo jezd nieregulaminowy btw ja mam cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28042206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawal_elementu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ok a mozna jakoś sprawdzic temperaturę tego chipsetu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 btw: nie wiecie czy założenie radiatorka na SB oznacza koniec gwarancji? czy trzeba przed oddaniem koniecznie zdejmować radiatorek? pamiętam, że kiedyś taki temat był poruszany, ale nie pamiętam jaka była odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 zmien tytul watku :!: problem to tu wiekszosc ma :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawal_elementu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 taki może być ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...