Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Czy warto inwestowac w pamieci PC2700 CL2, czy tez moze CL2.5 w wykonaniu Nanya lub Samsung (tylko te biore pod uwage) wystarczy i bedzie spoko chodzic i tak na CL2? Np. moje Kingstonki PC2100 (nie wiem jakiej firmy kosci...) sa niby CL2.5, a smigaja bez zadnego zajakniecia na 133MHz w CL2 i najszybszych timingach, chodzily nawet na troche ponad 140 w takimi samymmi ustawieniami, wiec PC2700 CL2.5 (Nanya lub Samsung) powinny tez luzem chodzic na CL2 przynajmniej do 166MHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 zobacz sobie ten post http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8005 tam gość ma samsungi na fsb 200 przy cl2 z drugiej strony samsun robi chyba najlepsze pamiątki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Ale nie pisze tam, czy jego samsungi sa orginalnie CL2, czy CL2.5 a on je puscil na CL2, a wlasnie o to mi chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 moje samsungi pc2700 oryginalnie pracuja jako cl2,5, a chodza na cl2 max timingi na 184 mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 No to juz jakas konkretna odpowiedz, dzieki i czekam na wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...