vithar Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Mam problem z czytnikiem. System wykrywa go bez problemu, instaluje sterowniki, ale już po samej instalacji pomimo tego, że w systemie widoczne są 4 wymienne dyski, to czytnik przy starcie systemu wyrzuca komunikat, że nie rozpoznaje płyty głównej (Epox Ep-3vsa). Gdy próbuję włączyć dany dysk wymienny, to wychodzi komunikat, że urządzenie jest niedostępne. Jeśli ktoś miał podobny problem to proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 bo nie musi byc kompatybilny z epoxem - alosliwosc rzeczy martwych, troche inny standard i juz nie dziala nawet jesli wykrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ja swój sprzedałem kiedyś i kolesiowi na MSi chodził, generalnie powinien chodzić ale nie musi bo jest projektowany do ECS. spróbuj wyłączyć inne porty USB, wpiąć w inny itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...