mib Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Mam kilka pytan 1. Ktory typ z pamiecia stala czy z napedem cd (z hdd odpada bo male fundusze kolo 500) i ich wady i zalety 2. Ktory model konkretnie firma dane techniczne linki itp 3. Opinie uzytkownikow Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 0. Nie powiem że topic kiedyś był bo BYŁO FEFNAŚCIE topicow o tym 1.Chyba lepszy z pamięcią ;) A jego wada to mała pojemność(jeśli nie ma możliwości podłączenia kart ) 2.Mi się swego czasu podobał ten: http://www.foxda.com.hk/products_6603.htm Nawet się zastanawiam czasami czy se nie kupić - 479zł w Siriusie... 3.--- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 lepszy oczywiscie z pamięcią... ja bym brał cos z iRiver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...