turzol Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Wlasnie wrocilem z wakacji i mam problem z uruchominiem kompa (brat cos namieszal :twisted: ) Po odpaleniu z PC speakera wydobywaja sie 1 sygnal krotki i 2 dlugie. Na plycie jest tylko proc. Nie wiem czy ma znaczenie to ze nie ma zainstalowanej karty grafiki na plycie??? Ale chyba bez grafy powinien chociaz odpowiedziec krotkim sygnalem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Wlasnie wrocilem z wakacji i mam problem z uruchominiem kompa (brat cos namieszal :twisted: ) Po odpaleniu z PC speakera wydobywaja sie 1 sygnal krotki i 2 dlugie. Na plycie jest tylko proc. Nie wiem czy ma znaczenie to ze nie ma zainstalowanej karty grafiki na plycie??? Ale chyba bez grafy powinien chociaz odpowiedziec krotkim sygnalem? taki sygnal to grafa, i wlasnie tym ci odpowiada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 czyli wlozenie grafy zlikwiduje problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 czyli wlozenie grafy zlikwiduje problem?Na 99,9 % 1% to sprawka UFO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 THX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 czyli wlozenie grafy zlikwiduje problem?Na 99,9 % 1% to sprawka UFO :) chyba z tego co napisałeś to nie 1% tylko 0,1% a jesli chodzi o piszczenie to na pewno dlatego ze nie ma grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...