SequatoR Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 moja karta to Mint GF2 MX400 64MB SDR na kosciach Hitecha (cos takiego nie pamietam dokadlnie) problem polega na tym ze chcialem sobie dokupic radiatorki ale nie wiem czy sie oplaca, gdy dotykam kosci nie sa one zbyt gorace ;/ pytanie brzmi czy te radiatorki mi cos dadza obecnie wyciagam 240/185 full stable. Gdy ustawiam pamieci na 190 robia sie krzaki, czy jest cos zablokowanego w karcie ze nie wyciagne wiecej czy to kwestia chlodzenia, help bo nie wiem czy wydac te pieniadze w bloto. Wiem ze gf2 to stara karta i dokladanie do niej to juz jest wyzucanie pieniedzy w bloto ale chcialem sie pobawic w o/c ;] PS Puzno juz i wogole spac mi sie chce mam nadzieje ze ktos zrozumial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Lepiej zmień tę kartę i nie inwestuj w nią. Bo aż przykro się robi że potencjał 2500+ się tak marnuje. Opchniesz za 150 zł jak będzie dobrze, dorzucisz troszkę i kup chociaż radka 9000 albo coś więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 xm400 nic nie zyska a kasę wywalisz. pół nbiedy gdybyś pociął stary radiator a kupowac :?: bezsens lepiej dołóż i kup mx440 128 bitowy, będziesz miał c onajmniej 2 razy wydajniej a i podkręcisz go na prawdę sporo. lub lepiej za 250zł spokojnie kupisz GF3Ti200, ładnie będzie chodził z twoim kompem, zawsze to pełna wersja mocnej karty, GF2Ti odradzam. jak chcesz przejść na ATi to jakiśradeon 8500/9100 ale to już 300zł. bierz dobrego mx440 za 150zł (koledze kupiłem ostatecznie za 150zł prolinka 128 bitowego) lub za 230-250 GF3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...