pitr71 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 czesc,mam dylemat ,ktory HDD wybrac wiec moze wy mi pomozecie,piszcie co o tym sadzicie a moze wasze opinie pomoga mi w zakupie SEAGATE 120 GB BARRACUDA 7200.7 SATA(3l) SEAGATE 120 GB BARRACUDA 7200 8MB (3l) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Mam ten drugi dysk. Jest cichy, w spoczynku w ogóle nie słyszalny, podczas intensywnej pracy można usłyszeć głowice. Temperaturę ma około 40, popdczas pracy podnosi się niewiele (2-3 st.). Co do wydajności to wiele nie powiem, bo jedyne porównanie mam do starego WD Caviara 20 GB (5400 rpm). Oczywiście w stosunku do niego spora różnica na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Dysk jak w podpisie. Pierwszy padlpo 4 mniesiacach, 2 dziala ale jest glosny i wyje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...