reed Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Mam zainstalowany ICQ, obecnie ver. 2001b Poprzednio mialem 2002a Problem jest w tym ze, po zainstalowaniu dziala jakis czas, potem nie umie sie polaczyc z serverem. Poprzednia wersja chodzila okolo 2 miesiecy. Po wymianie na 2001b pochodzilo 1 dzien i , znowu to samo. Nie moze sie polaczyc :( Co moze byc przyczyna takiego feleru ? BTW, na obecna wersja instalnelem spolszczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 A kto normalny używa oryginalnego ICQ? :-) Od jakiegoś czasu jadę na Mirandzie, która obsługuje ICQ/MSN choć tego drugiego nie używam. http://miranda-icq.sourceforge.net/ Jest tam wersja instalacyjna, ostatnie uaktualnienia, spolszczenia, pakiety ikonek, pluginy i co tylko chcesz. A wygląda ona tak: http://lisek.cjb.net/others/miranda_2.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Thx Lisek za namiar Ale nadal niezwykle ciekawi mnie dlaczego tak mi sie dzieje ? Dlaczego oryginal ma byc gorszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Tylko oryginal !!! Zadnych nakladek nie stosuje bo raz sobie tak namieszalem ta miranda, ze nie umialem potem wcale zadnej wersji uruchomic. Reed, to jest wina nakladki napewno. Nie potrzeba przeciez w icq polskich pierdół :!: A gadu gadu to syf :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Tylko oryginal !!! Zadnych nakladek nie stosuje bo raz sobie tak namieszalem ta miranda, ze nie umialem potem wcale zadnej wersji uruchomic. Reed, to jest wina nakladki napewno. Nie potrzeba przeciez w icq polskich pierdół :!: A gadu gadu to syf :) Wiec gadasz ze to wina spolszczajacej nakladki ? GG to syf, fakt, ale qrcze przynjmniej mi chodzi (najczesciej :) ) Sproobuje jeszcze raz reinstalowac ICQ i zobacze co bedzie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Tylko oryginal !!! Zadnych nakladek nie stosuje bo raz sobie tak namieszalem ta miranda, ze nie umialem potem wcale zadnej wersji uruchomic. Reed, to jest wina nakladki napewno. Nie potrzeba przeciez w icq polskich pierdół :!: Dlaczego oryginał, skoro kopie są od niego dużo lepsze? Żadnych reklam, bannerów - stabilne, ładne, przyjemne i małe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Tylko oryginal !!! Zadnych nakladek nie stosuje bo raz sobie tak namieszalem ta miranda, ze nie umialem potem wcale zadnej wersji uruchomic. Reed, to jest wina nakladki napewno. Nie potrzeba przeciez w icq polskich pierdół :!: Dlaczego oryginał, skoro kopie są od niego dużo lepsze? Żadnych reklam, bannerów - stabilne, ładne, przyjemne i małe. Hehe............. Reklam i bajerow nie musi byc przeciez BTW, reinstalnelem i na razie znowu chodzi (ciekawe jak dlugo :o ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 No i doopa :( Po wylaczeniu kompa i zalaczeniu spowrotem, nie umie sie juz polaczyc :( O co qva chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 A kto normalny używa oryginalnego ICQ? :-) Od jakiegoś czasu jadę na Mirandzie, która obsługuje ICQ/MSN choć tego drugiego nie używam. http://miranda-icq.sourceforge.net/ Jest tam wersja instalacyjna, ostatnie uaktualnienia, spolszczenia, pakiety ikonek, pluginy i co tylko chcesz. A wygląda ona tak: http://lisek.cjb.net/others/miranda_2.png Lisku zdjecie nie dziala, a ja chcialbym zobaczyc ta mirinde [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Lisku zdjecie nie dziala, a ja chcialbym zobaczyc ta mirinde [;Jak nie dziala jak mi dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Lisku zdjecie nie dziala, a ja chcialbym zobaczyc ta mirinde [; Jak nie dziala jak mi dziala ;]No teraz i mi tez dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...