tyku Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Mam pytanie jak przenieść system win XP z jednego dysku na drugi dysk ?Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@dy$oN Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Programem "Norton Ghost" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Można za pomocą Norton Ghost'a, ale jeżeli przeniesiesz go na dysk w innym kompie to może nie wystartować, bo np. w Windku 2000 po zmianie płyty głównej nie chciało mi ruszyć - trzeba było re-installkę systemu robić, więc w XP też tak chyba jest ?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A jak sie ma uzycie starego, dosowskiego polecenia diskcopy? Mogloby zadzialac? Tak mi sie dzwnie skojarzylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 hmm...sam nie wiem, ale z tego co pamiętam to jeszcze w Partition Magic była taka opcja do kopiowania dysku...ale czy systemowego też ?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...