sector Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 no wlasnie jak w temcie. nie dostalem sie w naborze czerwcowym na 100dia :-/ i mam nadzieje ze mozecie mi poradzic co teraz robic. to pytanie jest kierowane raczej do lidzi z wroclawia. jakby ktos mogl mi powiedziec jakie szkoly jeszcze bede przyjmowac 100dentow we wrzesniu to bym byl bardzo wdzieczny. moze ew. jakies policealne lub cos w tym stylu najlepiej jakby akademiki byly :-/ z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 prywatne wchodza w gre ?? jezeli Nie to http://www.men.waw.pl/szk-wyz/wykaz/wykaz_pan.php dzwon i pytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 prywatne wchodza w gre ?? jezeli Nie to http://www.men.waw.pl/szk-wyz/wykaz/wykaz_pan.php dzwon i pytaj heh to zalezy od rodzicow :/ thx za link zobacze :*** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Mam 3 kumpli w twojej sytuacji :/ Ja sie na AR Wroclaw dostalem i wrzesniem sie nie musze martwic. Wolne miejsca beda ale tylko na dupnych kierunkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Mam 3 kumpli w twojej sytuacji :/ Ja sie na AR Wroclaw dostalem i wrzesniem sie nie musze martwic. Wolne miejsca beda ale tylko na dupnych kierunkachzawsze sie mozna przeniesc zdawac za rok ! imo grunt to zeby sie wydostac z domu ;-) nie wiesz czy na rolnicze jest cos jeszce wolengo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Jeszcze nie wiadomo moze bedzie cos wolnego na tril-u albo biologii ale wiadomo bedzie dopiero w sierpniu. Moi kumple licza na to ze gdzies sie tam dostana. Jak jestes zdesperowany to tam chyba rybactwo nie bedzie mialo kompletu. Jak na te wolne miejsca zorganizuja konkurs swiadectw (a tak pewnie bedzie) to by ci sie matura z biolii przydala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A ja mam pytanie bo tez sie nie dostalem w tym naborze i chce isc na wieczorowe na uniwerku szczecinskim i slyszalem ze na wieczorowych tylko bulisz i cie przyjmuja a w informatorze pisza ze jest konkurs swiadectw z ilus tam przedmiotow i nie na jednym kierunku ale na wszystkich jak to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A ja mam pytanie bo tez sie nie dostalem w tym naborze i chce isc na wieczorowe na uniwerku szczecinskim i slyszalem ze na wieczorowych tylko bulisz i cie przyjmuja a w informatorze pisza ze jest konkurs swiadectw z ilus tam przedmiotow i nie na jednym kierunku ale na wszystkich jak to jest ?na Polibudzie Gdanskiej tez na wieczorowe przyjmowali na podstawie konkusu swiadect, tylko ze prog punktowy byl potrojnie zanizony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Zawsze mozna na wolnego sluchacza probowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Wolny sluchacz? Poczytalem tu troche - http://www.pr.radom.pl/rekrutacja.php?go=5 . Jak nim mozna zostac? edit: poczytalem jeszcze wiecej i pisza ze zostaje nim osoba ktora uzyskala wymagana ilosc punktow ale nie dostala sie z powodu braku miejsc a ja wlasnie z egzaminu dostalem o pare punktow za malo niz wymagane, wiec chyba odpada? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 No jak egzaminu nie zaliczyles to na wolnego sluchacza cie nie wezma. Wrzesniowy ostatnia szansa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Jeszcze nie wiadomo moze bedzie cos wolnego na tril-u albo biologii ale wiadomo bedzie dopiero w sierpniu. Moi kumple licza na to ze gdzies sie tam dostana. Jak jestes zdesperowany to tam chyba rybactwo nie bedzie mialo kompletu. Jak na te wolne miejsca zorganizuja konkurs swiadectw (a tak pewnie bedzie) to by ci sie matura z biolii przydala. hahaha nie przesadzajmy ; D ale by byla polewa jak bym na rybaka poszedl ;DDDDD btw. mam mature z geografi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 No pisalem ze jak jestes zdesperowany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 No pisalem ze jak jestes zdesperowany :Dale jak nic nie znajde to moze byc i to ;- )))) hahaha rybak ;-D nie moge thx btw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...