mateusz012 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Kupiłem dzisiaj zasilacz Chieftec 420W i płytę Główną ASUS P4P800-SE. Mniej więcej wszystko jest dobrze, ale na linii +12V mam ~9V!! Przecież tak nie powinno być. Moja karta to R9700 i P4 2.66GHz nic nie było podkręcane. Co mam zrobić?? Mój zasilacz jest uszkodzony?? Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 jakbys mial 9V to juz dawno komp by ci sie wylaczyl :| powiem wiecej , nawet by ci sie nie wlaczyl. zmierz miernikiem bo odczyty z progsow mozna o kant rzyci potluc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Jakim miernikiem?? Nie mam żadnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Wez od kogos miernik do napiecia, mozesz nawet ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> taki stary ze skala wychylowa i zmierz napiecie. Napewno masz 12V bo inaczej by ci komp nie chodzil. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Chyba nie znam kikogo kto ma taki miernik. Może w sklepie jak dam pod zastaw 50zł to mi go pożyczą. Jak już załatwię miernik, to co mam dokładnie zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=574...er=asc&&start=0 poczytaj odnośnie +3.3 | +12 | +5 i już będziesz wiedział ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 zmierzyc napiecia ;) a tak na serio to zmierz napiecia z molexa [prostokatna wtyczka z 4 kabelkami] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...