mate76 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Witam, Całkiem niedawno pojawił się nowy projekt DC oparty na platformie BOINC. Cel projektu to testowanie i ocena nowych algorytmów służących do przewidywania struktur protein. Innymi słowy ma na celu stworzenie odpowiednich metod do zwalczania takich chorób jak np. choroba Alzheimera i choroba wściekłych krów. Aby dołączyć wystaczy - Zarejestrować się w projekcie - Zainstalować klienta BOINC - Po zainstalowaniu program zapyta się o projekt (tu podać http://predictor.scripps.edu/ ) i o ID konta, które przyjdzie mailem po rejestracji Jeszcze zostaje jeden krok, czyli Join team Poland Sprawdź na którym jesteśmy miejscu!!! Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 no na razie to juz mój team liczy seti@home, ale moze kiedys przeznacze z 20% mocy na to :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unakis Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Niby fajne , tylko dlaczego pokazuje mi sie okno dosowe... . Chyba wole seti ... . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 jakie okno dosowe?? opisz to bardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unakis Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Jak mi sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> przeliczanie jednostki to otwiera mi sie okno dosowe, a jak je zamkne to mi pokazuje bład obliczeń ... . Z seti tego nie ma ... . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 aha bo to lipne narazie to jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Ja nie mam żadnego okna dosowego. Coś masz nie tak zainstalowane. Mateusz PS. Za komentarze w stylu "Nie dołączę się do Twojego projektu, bo wolę pograć w bierki" z góry dziękuję, ale proszę się kierować na Oślą Łączkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 ok to juz nie bede nic do kitu pisał, sorry i jak jakis mod wpadnie to niech usunie te posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...