Gość ares Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Bardzo interesuje mnie temat ulg dla kombatatnow w Idei, Erze a szczegolnie w Plusie, bardzo bym prosil jakby mogl ktoś mi go przyblizyc bo bardzo zalezy mi na tym poniewaz chce kupic babci, ktora jest kombatantka telefon i nie wiem, ktora siec najlepiej wybrac i jak wygladaja te ulgi. Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Mój kumpel ma dzidka kombatanta (dziadek nie ma ręki), dzięki czemu wzioł mojemu kumplowi telefon bo jemu nie jest potrzebny, telefon ma w ideii i płaci 50% abonamentu przez cały okres umowy, nie wiem jak jest w innych sieciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 no wlasnie ale mi chodzi o kombatantow a nie inwalidow bo wczensiej wziolem babci tel. w erze skoczyla sie umowa i chce przeniesc babci do plusa tel i nie wiem czy nie jest teraz to wycofane juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 no wlasnie ale mi chodzi o kombatantow a nie inwalidow bo wczensiej wziolem babci tel. w erze skoczyla sie umowa i chce przeniesc babci do plusa tel i nie wiem czy nie jest teraz to wycofane juz Czy nie jest najprostszym wyjściem zadzwonienie do BOKu i spytanie się ? Ludzie ! myslcie, to naprawdę tak mocno nie boli :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...