Skocz do zawartości
kawis

Zamiana Soltek DRV5 na Abita KX7 333

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o tym pomyśle?? Szczerze mówiąc to zawiodłem się na Solteku ,bo nie można na nim kręcić poprzez Fsb. I pomyślałem ,że zmienie go na tego Abita ,bo mogę mieć go za 350zł. I myśle ,że to w miare dobra cena. A innych wynalazków już się trochę boje. A więc jak byście mogli to opiszcie mi tą płyte. Głownie chodzi mi o stabilność i overlocking poprzez fsb. Jakimiś recenzjami również niepogardze (mogą być po angielsku) .

Pozdrawiam

zdesperowany kawis :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o tym pomyśle?? Szczerze mówiąc to zawiodłem się na Solteku ,bo nie można na nim kręcić poprzez Fsb. I pomyślałem ,że zmienie go na tego Abita ,bo mogę mieć go za 350zł. I myśle ,że to w miare dobra cena. A innych wynalazków już się trochę boje. A więc jak byście mogli to opiszcie mi tą płyte. Głownie chodzi mi o stabilność i overlocking poprzez fsb. Jakimiś recenzjami również niepogardze (mogą być po angielsku) .

Pozdrawiam

zdesperowany kawis :)

jesli chcesz zmieniac to zmieniaj ale do tych 350 pln musisz jescze dorzucic cos bo ten KX333 nie ma zintegrowanego dzwieku o ile wiem

BTW stabilnosc i o/c na abicie jest 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1/6 i 1/7?

to czemu wymiekkala na 210mhz fsb? Badz co badz, Lancer potrafi krecic...

http://abitfun.wz.cz/polozky/amd/kx7_333.htm Linka podal Enigma na forum kiedys , jak znalazl takie dzielniki na nowe Athlony 166 Fsb ;) , szkoda ze ja sie tak nie pobawie :( . Ciekawe jak tam tez bedzie z odblokowaniem mnoznika w Bartonach .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...