Pc juice Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Prawdę mówiąc nie wiem co jest grane... może ktoś wie? A te oznaczenia S1 i S2 to tylko dla informacji, pierwszy konektor, drugi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no w instrukcji nie ma o tym wzmianki ... ale jak pisałem te S1 , S2 zauwazyłem tylko na dwóch molexach 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Nie pisze o tym dosłownie. W schemacie są dwie gł. żyły(tak to nazwe) na jednej co drugi molex ma S1 a na drugiej żyle S2 czyli wnioskuję że służy to do celów informacyjnych, ale patrząc w rzeczywistości na kable zasilacza jest już co innego :? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 sprawdzcie czy one są na tej samej zyle (kolor) co reszta,,, moze to zeczywiscie molexy do wentyli or smth... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 juz chyba wiem co to ... u mnie to S1 i S2 występują na 2 molexach kończących całą główną żyłę ... tzn. S1 jest na końcu jednej a S2 na końcu drugiej :) ale nadal nie wiem czemu to tak oznalczyli ... kolor ten sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Hmm... może jakiś spec zna odpowiedź.... Zasiłki z tej strony mają kabel o którym wcześniej mówiłem http://angela.pl/index.php?action=Szukanie...IDKategorii=101 zarówno model 480W jak i 380W (1x VGA/HDD connector) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 u mnie nie ma owego kabla ... ba na zdjęciach na opakowaniu także nie ma więc wykluczam podrobienie zasilacza :lol: Grill też mam normalny aluminiowy bez tej gumy w środku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Cytat u mnie nie ma owego kabla ... ba na zdjęciach na opakowaniu także nie ma więc wykluczam podrobienie zasilacza :lol: Grill też mam normalny aluminiowy bez tej gumy w środku :)To jest kabel jak to pisze w instrukcji dla wydajnych kart graficznych. Właśnie dzisiaj zobaczyłem w jednej z gazet komputerowych reklamę taganana 480w a tam co? 2 takie kable. Jest to na pewno spowodowane nowymi kartami nvidi bo potrzebują dwóch niezależnych linii +12 i dodając że zalecają zasilacz o mocy 480W... Na oficjalne stronie tagana można sobie pooglądać nowe dziecko tejże firmy które wypełnia brakującą lukę (420W) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Cytat Cytat u mnie nie ma owego kabla ... ba na zdjęciach na opakowaniu także nie ma więc wykluczam podrobienie zasilacza :lol: Grill też mam normalny aluminiowy bez tej gumy w środku :)To jest kabel jak to pisze w instrukcji dla wydajnych kart graficznych. Właśnie dzisiaj zobaczyłem w jednej z gazet komputerowych reklamę taganana 480w a tam co? 2 takie kable. Jest to na pewno spowodowane nowymi kartami nvidi bo potrzebują dwóch niezależnych linii +12 i dodając że zalecają zasilacz o mocy 480W... Na oficjalne stronie tagana można sobie pooglądać nowe dziecko tejże firmy które wypełnia brakującą lukę (420W) możesz powiedzieć w jakiej gazecie a nie w jakiej mam przeryś wszystkie gazety w sklepie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Cytat Cytat Cytat u mnie nie ma owego kabla ... ba na zdjęciach na opakowaniu także nie ma więc wykluczam podrobienie zasilacza :lol: Grill też mam normalny aluminiowy bez tej gumy w środku :)To jest kabel jak to pisze w instrukcji dla wydajnych kart graficznych. Właśnie dzisiaj zobaczyłem w jednej z gazet komputerowych reklamę taganana 480w a tam co? 2 takie kable. Jest to na pewno spowodowane nowymi kartami nvidi bo potrzebują dwóch niezależnych linii +12 i dodając że zalecają zasilacz o mocy 480W... Na oficjalne stronie tagana można sobie pooglądać nowe dziecko tejże firmy które wypełnia brakującą lukę (420W) możesz powiedzieć w jakiej gazecie a nie w jakiej mam przeryś wszystkie gazety w sklepie :(To było w nowym Chipie, ale podkreślam to była reklama zasilacza z boku strony, a nie recenzja/test etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A szkoda a co jest w nowym numeże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Co tu dużo pisać :D http://magazyn.chip.pl/chip_106004.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 widziałem ten numer w kiosku nic ciekawego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Cytat zdjąć molexy aby nałożyć koszulkę 8) a tak wogóle gdzie można dostać http://www.modernizacje.net/index.php?page=molexuv taki bajer ... przydałoby się i ten Molex Extractor mniam :D :wink: Molexy UV mozna kupic http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...IDKategorii=125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Cytat Cytat zdjąć molexy aby nałożyć koszulkę 8) a tak wogóle gdzie można dostać http://www.modernizacje.net/index.php?page=molexuv taki bajer ... przydałoby się i ten Molex Extractor mniam :D :wink: Molexy UV mozna kupic http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...IDKategorii=125 cena z kosmosu ale są a wiesz gdzie dostać takie urządzenia to wyciąganie kabli w molexa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 patrząc na to ile potrzebuje molexów to te 2.5 zł za sztuke zniose PS. 10x molex jest w moim modelu z tego co wyczytałem na stronie producenta . Teraz pytanie czy jest podzielona na pół żeńskich i pół męskich ? Ktoś wie ? Bo nie bardzo mam jak policzyć :) PS. Ale głupek ze mnie przypomniałem sobie że wszystkie są molexy w zasilaczu typu Żeńskiego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...