mak777 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Witam! Mam maly-duży problem... Zmieniałem sprzęt i musiałem reinstalnąć windowsa, nie chciałem formata bo nie byłem na to przygotowany ;) No i teraz takie pytanko, miałem tam zahasłowany mój profil, no i teraz na nowej instalce nie mogę się dostać do tego katalogu (moje dokumenty). I muszę się tam dostać bo mam tam ważne rzeczy, a jeśli nie odzyskać to chociarz jakoś usunąć, bo jest to w sumie 2gb niepotrzbnych już rzeczy.... Proszę o jakąś pomoc, wydaje mi się że pod dosem dałoby się to wywalić ale może ktoś ma jakiś inny pomysł. Nie wiem czy to dobry dział... Dam to w dwóch działach... Proszę o pomoc. Pozdrawiam m@K @: mak777@wp.pl GG: 1218735 GSM: 503-939-462 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 1 Opcje folderów---Widok--Użyj prostego udostęniania plików [ usuń V] 2 Prawy myszy na folder---Udostępnianie i zabezpieczenia 3 zabezpieczenia 4 dodaj--zaawansowane---znajdz teraz [znajdz siebie] 5 ok 6 ok 7 klik na siebie 8 zaznacz wszyskie uprawnienia 9 zaawansowane 10 właściciel 11 klik na siebie 12 zmień właściciela dla podkontenerów i obiektów [ wstaw V] i dalej ok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Wielkie dzięki stary!! Już wszystko to co chciałem odzyskałem a to co nie usunołem! Jestem Twoim dłużnikiem! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...