crossman Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Witam! Mam pewien problem dotyczący gier w systemie Windows 98SE. Przy uruchomieniu gry i odczekaniu paru chwil wyskakuje mi następujący błąd - General protection fault! History: UALAudioSubsystem::Update <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop lub gra po prostu się zawiesza. Czy możecie w jakis sposób pomóc/doradzić co powinienem w takiej sytuacji zrobić? Komputer spełnia wszytskie wymagania narzucone przez gry. Próbowałem instalować różne sterowniki do karty - Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400, lecz błąd wciąż sie powtarza a przyczyny nadal nie znam? Sterownik, który mam w tej chwili to 45.23_win9x_english. Licze na szybka odpowiedź! Dziękuję! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Przy kazdej grze tak sie dzieje, miales tak od poczatku z gra/grami... Jak tylko przy tej to moze jakis patch wyszedl... Masz zainstalowane wszelkie sterowniki od mobo (amd = VIA Hyperion 4in1), Direct X najnowszy... Jak dlugo juz masz system moze czas na reinstalke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossman Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Miałem taki problem ze wszytskimi grami do dziś, ponieważ dziś zainstalowałem starsze sterowniki 29.42_win9x i większośc gier zaczęłą działać :| , natomiast głównie chodzi mi w tej chwili o grę Tony Hawk Pro Skater 4, wciąż jak odpale tą grę i odczekam 2 minuty to mnie po prostu "wyrzuca" z gry spowrotem do systemu. System Windows niedawno był instalowy ze sterownikami i najnowszym DirectX'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...