CrazyJohn Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 heya posazedlem na osla laczke, bo na forum amd by mnie chyba zabili, ale mam idiotyczne pytanie: zablokowanego bartona mozna odblokowac przerabiajac na mobile i zmieniajac w windowsie sobie potem... ale czy mozna go odblokowac tak zeby bios widzial go jako odblokowanego i pozwalal sam ustawic? - to chyba zalezy od plyty nie? mam NF7... chodzi mi o ustawienie w biosie typu procka i nie babranie sie tym programemm - bo potdobno pod nForce2 sie wiesza... help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Nawet jeśli przerobiłbyś procka na Mobile, to będzie on starotował z ustawionym przez AMD mnożnikiem.. pomijając to, że na nf2 nic z takich harców nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 czyli nic mi to nie da :) szkoda, chcialem sie pobawic noznikiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...