LordRene_PL Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Kto pomoze? Jak widac w podpisie mam platforme pod AMD ale kuzyn ma P4 2.66 na tym abicie co w temacie. I problem. System widzi go jako 2.0. Niby w biosie jest ustawione 2.66 i fsb 100. Dlaczego tak jednak procesor nie pracuje? Prosze o szybka pomoc!! Info z WLASCIWOSCI SYSTEMU: Komputer Intel[R] Pentiump[4] CPU 2.66GHz 2.01Ghz Czy to walek z procem?? I jeszcze jedno. Przy uruchamianiu kompa wywala mi taki komunikat: CPU is unworkable or has been changed. Please reecheck-CPU SOFT MENU. Czyli sprawdzic ustawienia w soft menu. Ale tam jest ustawione 2600/100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Ustaw magistrale na 133MHz i bedzie OK !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Thx HOMER tak zrobilem :lol: ale ja lama jestem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...