sebasw Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 juz sa ! najnowsze omegi oparte o caty 4.7 www.omegadrivers.net changelog http://www.omegadrivers.net/ati/radeon_ome...ega_drivers.txt no coz... wlasnie zainstalowalem i testy ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 jak juz potestujesz to daj znać - interesują mnie bardzo twoje wyniczki bo mam tą samą grafę, szkoda tylko ze reszta sprzętu inna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 w temacie o cat. 4.7 sa juz testy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 no juz po testach :)) wiec wynik w 3dmarku 2001 cat 4.7- 12985 omegi nowe - 13321 jest TAA wszystko wreszcie plynnie chodzi, nie ma zadnych problemow, choc na catach 4.7 byly nieznaczne testowal na: painkiller, UT 2004, NFS:U, FarCry wszystko chodzi minimalnie lepiej, ale to moze byc autosugestia Jak zwykle, polecam instalowanie omeg. No szkoda.... ale dobra grafa to poczatek do zakupienia dobrej "reszty" ;) ja juz we wtorek przesiadam sie na radka 9800pro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 a ze jeszcze spytam - twoja 9500pro kręcona? mówiąc szkoda nie miałem na myśle szkoda ze mam taki słaby sprzęt hehe aleś to odczytał hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 hehehhe :) no wiesz.... :) mam kilka kompow w domu i niektore sa na AMD.... wiec..... nie, nic nie krecone. po podkreceniu nie wiem jakie beda wyniki, nie chce mi sie robic :) ale kreci sie na 380/302 (pamieci slabo bo nie mam radiatorow na nich, sa gole ; a na gpu mam vga silnecera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 ja jak juz napisalem w topicu o cat 4.7 na tych omegach wzgledem wlasnie catow 4.7 nie zauwazylem zadnej roznicy. zawsze natomiast bylem zwolennikiem omeg dlatego je zostawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Na tych omegach w 3Dmarku 2003 mam o cale 40 punktow wiecej :lol: od Catow ATI :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...