wadim Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 http://img.allegro.pl/photos/oryginal/28/2...283210/28321021 moje pytanie polega na tym czy bedzie on pasował na 4 tit CREATIVE no to jest to samo co MSI :). I czy bedzie pasował na radeona 9700 PRO lub 9800 PRO. Chce zmienic chłodzenie na 4 tit bo sie grzeje niemiłosiernie a za jakies 2 miesiace kupic radeona któregos z wyzej podanych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Na radka raczej nie. A czy na twojego ti4200 bedzie pasowal ? Ten cooler to jest od winfasta ti4600/4800 i nawet nie wiem czy by pasowal na winfasta 4200 nie mowiac juz o creative/msi/inne 4200. Ten cooler jest obustronny tzn zawiniety jakby ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 acha , szkoda myslałem ze jednostronny :) miałem zamiar go kupic ale jednak poczekam. Czy zauwazyliscie ze jest problem oprócz allegro dostać Silencera?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 acha , szkoda myslałem ze jednostronny :) miałem zamiar go kupic ale jednak poczekam. Czy zauwazyliscie ze jest problem oprócz allegro dostać Silencera??jak już go nie chcesz , to mógłbyś podać namiar na tą aukcje?;] UPDATE. już nie trzeba :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...