rOg@s Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 witam wszystkich zapackalem 1 leprzym olowkiem drugi od prawej mostek L5 i wlaczam kompa i pisze mi w poscie amd k7 1000Mhz ale wszedlem do biosu ustawilem fsb 133 i spoko odpalil kompa 1667 Mhz ale mam pytanie dlaczego pisze amd k7 ?? zaraz sprawdze czy da rade chodzic na mnijszym napieciu :) aha dodam ze caly sie trzese po tym wszystkim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 oki 1.45 V w biosie winda wstala :) dowodem jest to ze pisze tego posta :) prime95 leci jak na razie dobze :) a wiec jest cos w tym ze proc bedzie chodzil na nizszym napieciu 8) dalbym screeny ale nie mam ich gdzie umiescic :) ale mam adrenaliny łoooo 8) Update !!! 1.45V prime lazil i bylo jak anjbardziej oki tylko ze podczas pracy chyba grafit puscil bo nagle z amd k7 mam juz atlona 2000X+ :( chyba musze ejszcze raz zrobic i pozadnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 A bez moda spróbuj na 1.45V i primem i napisz co wtedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...