Skocz do zawartości
Robeq

Nie wiem czego to wina :(

Rekomendowane odpowiedzi

Mój sprzęt to :

Athlon XP 2500+Barton

Radeon 9800 Pro 128MB/128Bit ale zaniedługo będzie 256Bit wbo w sklepie zrobili błond

Guru Abit AN-7

DDR 512 Kingston

Wgrałem se kilka gerek : Hitman 3, C&C Generals, Battlefield Vietnam, NFS Underground, Painkiler, dałem grafe na max gry mi sie nie tną ale wyłanczaja po jakimś czasie gry, w 3D Mark'u 2001 Se miałem 12260 pkt. a w 3D Mark'u 2003 miałem 3842, duzo to pkt. jest ?? I dlaczego te gry sie wyłanczają, porsze o szybką odp. z góry dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodem wyłączania się gierek może być niestabilny, kiepski zasilacz. Najlepiej by było, gdybyś podał wartości napięć zmierzone miernikiem. Jaśli nie masz miernika, to zainstaluj np. speedfan`a i podaj odczyty napięć. Oprócz tego napisz jaki masz zasilacz. Masz dość mocny konfig, co w połączeniu z kiepskim zasilaczem może być przyczyną niestabilności.

Oprócz tego możesz wyłączyć "VPU recovery" w sterowniku karty graficznej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój sprzęt to : 

Athlon XP 2500+Barton

Radeon 9800 Pro 128MB/128Bit ale zaniedługo będzie 256Bit wbo w sklepie zrobili błondGuru Abit AN-7

DDR 512 Kingston

3842, duzo to pkt. jest ?? I dlaczego te gry sie wyłanczają, porsze o szybką odp. z góry dziękuje

pewnie zasiłke masz codegen albo megabajt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki kapuje ale bankowo jest to wina kompa ?? Bo jak kupie zasilacz dobry za 500zł a tu sie okaże że to nie jego wina ?? I wtey zamiast kupić se coś innego będe dalej miał kłopota z kompem chociaz kupiłem dobry zasilacz, co robić bo zwariuje :(:( A mój zasilacz to Thermaltake Xaser PurePower 480W ATX :(:( Pomóżcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi