Robeq Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Mój sprzęt to : Athlon XP 2500+Barton Radeon 9800 Pro 128MB/128Bit ale zaniedługo będzie 256Bit wbo w sklepie zrobili błond Guru Abit AN-7 DDR 512 Kingston Wgrałem se kilka gerek : Hitman 3, C&C Generals, Battlefield Vietnam, NFS Underground, Painkiler, dałem grafe na max gry mi sie nie tną ale wyłanczaja po jakimś czasie gry, w 3D Mark'u 2001 Se miałem 12260 pkt. a w 3D Mark'u 2003 miałem 3842, duzo to pkt. jest ?? I dlaczego te gry sie wyłanczają, porsze o szybką odp. z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Powodem wyłączania się gierek może być niestabilny, kiepski zasilacz. Najlepiej by było, gdybyś podał wartości napięć zmierzone miernikiem. Jaśli nie masz miernika, to zainstaluj np. speedfan`a i podaj odczyty napięć. Oprócz tego napisz jaki masz zasilacz. Masz dość mocny konfig, co w połączeniu z kiepskim zasilaczem może być przyczyną niestabilności. Oprócz tego możesz wyłączyć "VPU recovery" w sterowniku karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Mój sprzęt to : Athlon XP 2500+Barton Radeon 9800 Pro 128MB/128Bit ale zaniedługo będzie 256Bit wbo w sklepie zrobili błondGuru Abit AN-7 DDR 512 Kingston 3842, duzo to pkt. jest ?? I dlaczego te gry sie wyłanczają, porsze o szybką odp. z góry dziękuje pewnie zasiłke masz codegen albo megabajt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robeq Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Oki kapuje ale bankowo jest to wina kompa ?? Bo jak kupie zasilacz dobry za 500zł a tu sie okaże że to nie jego wina ?? I wtey zamiast kupić se coś innego będe dalej miał kłopota z kompem chociaz kupiłem dobry zasilacz, co robić bo zwariuje :(:( A mój zasilacz to Thermaltake Xaser PurePower 480W ATX :(:( Pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 sciagnij najnoiwsze sterowniki, przeinstaluj system.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no to nie wina zasilacza ;] jakie masz temperatury na procku w stresie i w idle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...