drLecter Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 witam, kupilem ostatnio monitor Samsung SyncMaster 757MB ( http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5680 ), gwarancja jeszcze nie podbita. Problem mam takie ze przy rozdzielczosci 1024x768 po ustawieniu odswierzania na 100 Hz (max dla tej rozdzialki) na srodku ekranu obraz jest nieco rozmazany, rozmazanie to ma szerokosc okolo 2-3 cm. przy mniejszym odswierzaniu obraz jest wporzadku. podobnie jest przy rozdzielczosci 800x600 gdy ustawie rowniez maxymalne odswierzanie 120 Hz. to chyba nie jest normalne :). czy da sie cos z tym zrobic ?? czy monitor do wymiany ?? w ogole zastanawiam sie chyba nad innym modelem i firma... z gory dzieki z odp :) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Jeżeli nie tylko ty widzisz to rozmazanie, to monitor trzeba reklamować. :( Chyba nie ma co się od razu obrażać na samsunga. Mój działa bezproblemowo od 1,5 roku. Ale wiadomo, że jak zraziłeś się do firmy to zawsze możesz wybrać jakąś inną. :) Pytanie tylko, czy możesz oddać monitor, a oni oddadzą ci kasę, bo zdaje się, że gwarancja nie przewiduje zwrotu gotówki, tylko naprawę, albo wymianę na nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Ja mam 757 DFX i jest ok. Może zdarzył się jakiś felerny. Cóż reklamuj... za te pieniądze co kupiłeś samsunga nic sensownego o tych paramterach raczej nie dostaniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drLecter Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Pytanie tylko, czy możesz oddać monitor, a oni oddadzą ci kasę, bo zdaje się, że gwarancja nie przewiduje zwrotu gotówki, tylko naprawę, albo wymianę na nowy.gwarancja jeszcze nie jest podbita, monitor kupilem wczoraj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Cóż, w takim razie reklamuj. Od ciebie tylko zależy, czy weźmiesz ten sam model, ale inną sztukę, czy coś z innej firmy. Jak już mówiłem ja nie mam powodów do narzekań i z tego co widzę to większość kupujących w komputroniku też nie (komentarze). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...