Portal Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Witam Uswiadomcie mnie ktora z kart graficznych jest lepsza - Geforce 2 MX 400 64MB czy ATI Radeon 7000 64MB DDR ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 nie wiem jaki jest ten radeon ale ja mialem MX-a 400 przez rok i naprawde nie narzekalem przy dobrym modelu mozna duzo z niej wycisnac no ale teraz mam Radeona 8500 i zobaczymy zobaczymy R 7000 jest podobno odchudzona wersja 7500 wiec ma sie tak jak MX do pelnego GF 2 no ale jesli ma NRD-owki to powinien byc chyba szybszy bo na tym MX-ie masz raczej SDRAM-y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Na tomshardware guide po polsku byl test 25 kart graficzncyh , tam dowiesz się więcej szczegółów, testów itp.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Witam Uswiadomcie mnie ktora z kart graficznych jest lepsza - Geforce 2 MX 400 64MB czy ATI Radeon 7000 64MB DDR ? w tym przypadku oczywiscie ze GF2 MX400 :!: powod prosty jednostka T&L - w GF2 MX jest a w Radeonie 7000 nie ma (sam chip na ktorym jest Radeon 7000 to nic innego jak Radeon VE czyli wykastrowana wersja Radeona 256) dodatkowo o ile pamietam te DDR, dodatkowo brak jednostki T&L robi swoje BTW rownym konkuretnem dla GF2MX jest ATI Radeon 7200 (ten juz posiada jednostke T&L) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...