Skocz do zawartości
rOg@s

Weze Cellfast :)

Rekomendowane odpowiedzi

sam mam celfasty 16x2 i nie gna sie tak jak te 12-tki .. sa sztywniejsze .. ale ladnie wygladaja ..przy wiekszych zakretach sie robia owalne .. ale sie nie łamią ..

Dołączona grafika

o takie rozumiem ci chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie Chaos 8) o takie wlasnie mi chodzi :) tak szczeze mowiac to moje wc wzorowalem na twoim :) mianowicie dobor bloku mailem brac Crystala ale sam stwierdziles i przekonales mnie do Orbitala 03 ze wzgledu na roznice gora 2 st :) a cena mniejsza , wlasnie pech chcial ze nie ma u mnie nigdzie cellfasta 16x2 :( objezdzilem pol mojego wijewodztwa i nic :( wiec takl szukam kogos kto by mogl mi je kupic i podeslac , ewentualnie na allegro wystawic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

orbitala kupilem w 4 maxie 22 czerwca tego roku pojechal do tego sklepu albo kiosku jak kto woli ;P kawalek drogi odemnie ale pojechalem , a ze w mcs nie ma orbitali to fakt , czemu to nie wiem 8) sam sie dziwie ;P moze nie bylo popytu :P

Chaos a moze ty mi podeslesz te weze 8) tak z 6 metrow :) kaske zwracam sie wie za wszystko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylo juz o tych Celfastach ogolnie sa dostepne bez problemow w Nomi i roznie przekroje ja uzywalem 12/16 i powiem jedno sa do D....

Uzywam w ukladnie wode destylowana + Algol i po pewnym czasie troche metnieja i robia sie strasznie twarde.... I przez nie tez mialem powodz w kompie GF4Ti4200 poszedl do piachu....

Mozecie sami sprubowac sa dosc tanie ale i tak nie warte swojej ceny.... Cena to chyba 6zl za metr... jak kogos to interesuje moge to sprawdzic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chaos a moze ty mi podeslesz te weze 8) tak z 6 metrow :) kaske zwracam sie wie za wszystko :)

Ja je kupilem w ZG jeszcze jak bylem na uczelni teraz wakacje i siedze w domku .. :)

kupic bym ci mogl

ale 2 warunki

1. przelewasz mi kase + przesylka (nie wiem ile bedzie kosztowac) z góry

2. czekasz ... bo bede musiał jechac po to do ZG przy okazji

chyba ze pokrywasz mi bilet w te i spowrotem do ZG (20zl)

wiem ze warunki ciezkie ale wiesz jak jest :)

wąz jest jakos po 3.30zl za metr w BricoMarche koło Auchana ..

albo znajdz kogos z ZG

zeby nie zasmiecac tematu odezwij sie na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi