rOg@s Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 http://www.cellfast.com.pl/index2.html moze sie komus przyda , a ja naszuklame sie kilka dni :) wiec moze ktos doceni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehow Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Hmmm.... a nie wiesz gdzie mozna znalezc jakis cennik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 niestety nie :) ale ejst cos takiego jak kontakt :) ja napisalem do nich i czekam na odpowiedz w sprawie 5 metrow weza igielitowego ogolnego stosowania :) jak mi odpisza dam znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ja tam widze rynny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehow Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 No i co ? Juz wiesz jak z ta cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 nie wiem wlasnie :( nie odpisuja na maila :( [cache] mial mi podeslac weze ale chyba wyjechal bo sie nie odzywa :( skonam bez tych wezy :( te moje juz robia sie biale :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Moj koles sprzedaje cos takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28755069 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 napisalem juz do twojego koelsia czy nie zalatwi mi tych wezy tylko 16x2 :] bo takie mi sa potrzebne kolo 6 metrow :) czekam az odpisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 No wlasnie wrocilem od kumpla ale w tej chwili on tego wymiaru nie ma, w miescinie jak na zlosc nie ma 16x2 ale wieksze wymiary sa. Gdyby cos sie zmienilo dam znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 sam mam celfasty 16x2 i nie gna sie tak jak te 12-tki .. sa sztywniejsze .. ale ladnie wygladaja ..przy wiekszych zakretach sie robia owalne .. ale sie nie łamią .. o takie rozumiem ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 dokladnie Chaos 8) o takie wlasnie mi chodzi :) tak szczeze mowiac to moje wc wzorowalem na twoim :) mianowicie dobor bloku mailem brac Crystala ale sam stwierdziles i przekonales mnie do Orbitala 03 ze wzgledu na roznice gora 2 st :) a cena mniejsza , wlasnie pech chcial ze nie ma u mnie nigdzie cellfasta 16x2 :( objezdzilem pol mojego wijewodztwa i nic :( wiec takl szukam kogos kto by mogl mi je kupic i podeslac , ewentualnie na allegro wystawic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 a kupiles jzu orbitala? bo na mcs widzialem ze (widac z marketingowych pobudek) nie ma orbitala .. widac im crystal nie schodzil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 orbitala kupilem w 4 maxie 22 czerwca tego roku pojechal do tego sklepu albo kiosku jak kto woli ;P kawalek drogi odemnie ale pojechalem , a ze w mcs nie ma orbitali to fakt , czemu to nie wiem 8) sam sie dziwie ;P moze nie bylo popytu :P Chaos a moze ty mi podeslesz te weze 8) tak z 6 metrow :) kaske zwracam sie wie za wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsonik Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Bylo juz o tych Celfastach ogolnie sa dostepne bez problemow w Nomi i roznie przekroje ja uzywalem 12/16 i powiem jedno sa do D.... Uzywam w ukladnie wode destylowana + Algol i po pewnym czasie troche metnieja i robia sie strasznie twarde.... I przez nie tez mialem powodz w kompie GF4Ti4200 poszedl do piachu.... Mozecie sami sprubowac sa dosc tanie ale i tak nie warte swojej ceny.... Cena to chyba 6zl za metr... jak kogos to interesuje moge to sprawdzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 no u mnie nie sa dostepne w zadnym ze znanych hipermarletow oferujacych akcesoria ogrodnicze itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsonik Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Tzn mialem na mysli ze sa bez problemow dostepne w Nomi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 no do nomi to ja mam 200 metrow i uwiez mi ze nie maja wezy cellfasta :) sosnowiec to male misteczko jakies 300 000 mieszkancow , ale wezy cell fasta nie mamy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Chaos a moze ty mi podeslesz te weze 8) tak z 6 metrow :) kaske zwracam sie wie za wszystko :)Ja je kupilem w ZG jeszcze jak bylem na uczelni teraz wakacje i siedze w domku .. :) kupic bym ci mogl ale 2 warunki 1. przelewasz mi kase + przesylka (nie wiem ile bedzie kosztowac) z góry 2. czekasz ... bo bede musiał jechac po to do ZG przy okazji chyba ze pokrywasz mi bilet w te i spowrotem do ZG (20zl) wiem ze warunki ciezkie ale wiesz jak jest :) wąz jest jakos po 3.30zl za metr w BricoMarche koło Auchana .. albo znajdz kogos z ZG zeby nie zasmiecac tematu odezwij sie na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsonik Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 no do nomi to ja mam 200 metrow i uwiez mi ze nie maja wezy cellfasta :) sosnowiec to male misteczko jakies 300 000 mieszkancow , ale wezy cell fasta nie mamy :P Ale macie Praktikera :) tam bym pozukal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 U mnie w OBI mozna te weze dostac bez problemu - w roznych grubosciach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Chaos dzieki ale sponsorem na takie wycieczki nie bede :P(czytaj - malo kasy) , w praktikerze tez nie ma , tzn mieli Crystallo ale tylko 12/16 najwieksze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...