Sawicki Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 szukam telefoniku i ten mi sie spodobal.Szkoda ze nie ma notatnika ale jakos to przeboleje.Czy ktos wie kiedy bedzie to dostepne w Polsce?Naprawde bardzo ladny telefonik.Dowiedzialem sie tez ze Nokia 3200 ma latarke O_o.No i 2ga sprawa gdyz caly czas wertuje inetowe strony i jednak dalej mnie meczy ten SET630.CO wybralibyscie?Majac do wyboru tylko te 2 fony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ja bym brał SE T630. Nie brał bym komory z klapka tzn.składana w poł jak ten V600 gdyz miałem Motorole T720 i poszła mi właśnie ta otwierana klapka a dokładnie to cos przestało stykac i sie cały telefon pier........! a tak to Se maja lepsze menu od motoroli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Sawicki V600 juz jest w Polsce: http://www.era.pl/index.php/id=firma_4/dan...10/section=korp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 V600 swietna komorka...dla bizneswoman :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 V600 swietna komorka...dla bizneswoman :)Kaeres masz na mysli fakt ze przypomina to puderniczke z lustereczkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Sawicki V600 juz jest w Polsce:http://www.era.pl/index.php/id=firma_4/dane_tech=191/zone=10/section=korpDzieki za znalezienie bracie.Tylko ze tego raczej nie wezmie sie na abonament co? Poza tym chyba jednak sprawie sobie tego SE T630. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Czy to sie wezmie na abonament czy nie to musisz isc do ERY i sie spytac ich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...