wyros Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Potrzebuje pomocy---a mianowicie software umożliwiający niskopoziomowe formatowanie dysku(low level format)w HDD marki segate.Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 powermax - soft maxtora, działa ze wszystkimi dyskami. taki programi llf jest kijowy i nie chciał mi kiedyś tak dysku sformatować, powermax nie marudzi i chrupie co mu się da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacH Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 z BIOS'a wywalili już tą funkcje chyba nie?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 nooo, juz dawno, to było w biosie w czasach pentium, już w celeronach się nie spotkałem z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacH Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 true, swoją drogą dlaczego, jak ktoś chciał skorzystać to skorzystał jak ktoś nie chciał to nie... albo może kiedyś ta opcja przy starszych dyskach była bardziej urzyteczna, teraz to można tylko uszkodzić dysk :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyros Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jak ktos chce ten program który swego czasu był w biosach to jak go zgrałem z kości biosu i mam go normalnie w pliku exe--odpala sie go z pod dosa i jazda!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...