wysoki Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam I odrazu mowie ze urzylem kilka razy wyszukiwarki i nie znalzlem zadnej rady. Chodzi mi dokladnie o to ze podczas sciagania czegokolwiek po kikunastu minutach sciagania torent zawiesza sie i proc wtedy pracuje na 100%. Czy jest jakis sposob aby to wyeliminowac. Dodam ze mialem juz kilka klietow i z kazdym jest tak samo. Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Probowales klientow ktore nie wymagaja Javy? Jesli nie to sprobuj klienta co sie nazywa Bitcomet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 albo sprobuj BitTorrent++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 sciagnalem Bitcomet'a i jak narazie sciagam nim od ponad dwoch godzin i zadnej zwieszki i dotego malo proca urzywa czyli GIT, wielkie dzieki global Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ja mam bitTornado i dziala bardzo dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...